CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Quick & Dirty 30 30mins Cindy
08:30 AM Bands and Buns 30mins Ilda
09:00 AM Inferno Tabata 30mins Ilda
10:00 AM Zumba 60mins Angela M
11:30 AM Aging Fit 30mins Kristine
04:30 PM Mindful Movement and Meditation 60mins Shanna
05:30 PM Inferno Bootcamp 50mins Ilda
06:30 PM Zumba 50mins China
Tuesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pump 60mins Ann
09:30 AM Zumba 50mins Damaris
10:30 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Shanna
11:30 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Ann
05:30 PM Hip Hop 60mins Kesha
06:30 PM Trifecta 60mins Julie L
Wednesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Cardio Drills 30mins Rosie
09:00 AM Mindful Movement and Meditation 30mins Rosie
09:30 AM Inferno Bootcamp 60mins Ilda
10:30 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Ann
04:30 PM Pump 60mins Kristine
05:30 PM Kickbox and Kettle Bell 60mins Ilda
06:30 PM Zumba 60mins Juju
07:30 PM Mindful Movement and Meditation 30mins Blair
Thursday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Quick & Dirty 30 30mins Cindy
08:30 AM Trifecta 60mins Kristine
09:30 AM Bands and Buns 30mins Kristine
10:00 AM Core-lattes 30mins Angela E
10:30 AM Zumba 60mins Damaris
11:30 AM Aging Fit 60mins Ann
05:30 PM Pump 60mins Kesha
06:30 PM Hip Hop 60mins Kesha
Friday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pump 60mins Rosie
09:30 AM Cardio Drills 30mins Rosie
10:00 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Shanna
05:30 PM Zumba 60mins Damaris
06:30 PM Freaky Friday 60mins Rotating
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pump 60mins Kristine
09:30 AM Zumba 60mins Tatiana
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:15 AM Ripped 60mins Rotating
10:30 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Blair